"Karlsen-kvalitet"

KONTAKT OSS I DAG

Send oss en melding:

Hva står i bildet?

Karlsen & Sønn AS ble etablert i 1947 og tilbyr effektive og fleksible produkter og installasjoner basert på rustfrie og syrefaste materialer. Vi kan pre-fabrikkere etter mål og konstruere produkter i forhold til eksisterende løsninger og bygningsmasse. 

Selskapet har kontorer og et godt utstyrt verksted på Ågotnes. Selskapet har i dag 6 ansatte og har nå behov for å utvide produksjonskapasiteten. 


Karlsen & Sønn AS produserer alt innen rustfritt og aluminium. Vår kundemasse er både privatpersoner og bedrifter. Vi har en stadig økende ordretilgang og søker derfor etter:
 

PLATEARBEIDER MED SVEISEERFARING 

Stillingen er selvstendig, og arbeidsoppgavene vil i hovedsak være tradisjonelt platearbeid primært fra 1,5-3 mm. Vi søker etter personer med relevant erfaring og kompetanse innen faget. Erfaring fra sveising med MIG og TIG er ønskelig. Også ønskelig med sertifikat for lastebil opptil 7,5 tonn Vi stiller krav til medarbeidernes evne til å arbeide selvstendig og strukturert, og kan tilby et aktivt og godt arbeidsmiljø. Lønn etter kvalifikasjoner. Gode forsikringsordninger. 

Skriftlig søknad med attester og vitnemål sendes Karlsen & Sønn AS, Bleivassvegen 62, 5347 Ågotnes eller e-post: kjetil@karlsen-sonn.no. Eventuelle spørsmål om stillingen kan rettes til Kjetil Abbedissen, tlf. 40728169