"Karlsen-kvalitet"

KONTAKT OSS I DAG

Send oss en melding:

Hva står i bildet?

Referanser

Ventilasjonskanaler til Gina Krog og Ivar Aasen-feltene

Les artikkel publisert på www.vnr.no 09.10.2014

Hydraulikktanker i alle størrelser

Vi leverer rustfrie tanker til mange store hydraulikkentreprenører. Tankene leveres på kundens spesifikasjon.

Benkebeslag til storkjøkken og privat

Vi produserer benkebeslag på spesialmål med innsveisede kummer. Drømmekjøkkenet er en av våre kunder på slike spesialbeslag. Vi produserer også benker på stativ til direktekunder. Produktene har høy finish og er håndpolerte.

Analyseskap/gassflaskeskap

Vi tilbyr her skap med Blastload-krav og styrkeberegninger. Vi har levert mange typer skap til FMC Kongsberg Metering sine analysesystemer.

Aluminiumsprodukter

Vi kan produsere et bredt utvalg av aluminiumsprodukter på kundens ønske og spesifikasjon.Vi har levert en rekke produkter i denne kategori til firma som AGR, Statoil, Odfjell, KCA Deutag.

Vannbehandlingsanlegg for fiskeoppdrett

Sterner Aquatech er vår store kunde på denne type produkter.Vi har sammen utviklet serier for blant annet CO2-luftere, OxyTech trykktanker, sedimenteringskar, vakumluftere.

Komplett arbeidsskap med lys og varme

KS-4200 Arbeidsskap er utviklet sammen med Statoil for mange år siden. Dette skapet utgjør en komplett arbeidsposisjon med lys og varme. Vi produserer også utstyrskap i alle varianter til plattformer og bore-skip. Alle våre skap leveres Heavy Duty utførelse for utendørs bruk, eller Light Duty utførelse for bruk i skjermede soner/innendørs. Vi bruker standardløsninger som er svært holdbare.

1